Kasvohieronnan merkitys

Ihon ikääntyminen, joka alkaa ikääntymisestä, on luonnollinen ilmiö. Ryppyjä aiheuttavat ihon ikääntyminen, ihon kimmoisuus vähenee ja kasvojen tilavuus häviää vähitellen. Siksi olen erittäin kiinnostunut ikääntymisen torjunnasta, jotta voisin näyttää nuoremmalta kuin ikäni näinä päivinä.

Ikääntymisen torjunnasta on helppo ajatella, että se on ongelma, josta 40-50-vuotiaat ihmiset yleensä välittävät, mutta nykyään, jopa 20-30-vuotiaina, kiinnostus ikääntymisen hallintaan on suuri. . Myös ikääntymiseen liittyvien kauneudenhoitotuotteiden ostoprosentti kasvaa ja kiinnostus hoitoihin kasvaa.

Edustavia ikääntymistä 건마 estäviä hoitoja ovat Skull Tra ja Collagen Booster Core Injection, jotka edistävät kollageenin tuotantoa ryppyjen parantamiseksi ja tilavuuden lisäämiseksi.

Pääainesosa, PLLA, on jauheena, joten se laimennetaan ja ruiskutetaan ihokerrokseen. Näet luonnollisen äänenvoimakkuuden kuuden viikon kuluttua veistoksesta. Yleensä on vaikea nähdä havaittavaa vaikutusta yhdellä hoidolla, ja vaikutuksen maksimoimiseksi se vaatii vähintään kolme hoitoa kuukaudessa, ja voit nauttia vaikutuksesta noin kahden vuoden ajan.

Tuloksia on vaikea vahvistaa heti toimenpiteen jälkeen, ja Scultran tapauksessa, joka vaatii yli kolme hoitoa, se on väistämättä taakka ajan ja kustannusten kannalta. Lisäksi sinun on tehtävä erillinen kasvohieronta, jotta vältät kyhmyt toimenpiteen jälkeen. Kollageenin tehosterokotus on toimenpide, joka kompensoi nämä Scultran puutteet.

Collagen Booster Core Injection on hoito, jossa yhdistyvät kollageenia tuottava vaikutus Elanse ja ihoa uudistava aine PN. Ainesosat ovat samat kuin olemassa olevat kollageenin tehosterokotukset, mutta erilaisen sekoitussuhteen vuoksi kollageenin tuotanto paranee 40% verrattuna kollageenin tehosterokotuksiin, joten voit odottaa suurempaa tilavuusvaikutusta.

Kollageenin tehosterokotuksen ollessa kyseessä se on tehokas vakavien poskien, nasolabiaalisten taitosten ja temppelien hoitoon.Paloja ei ole melkein, joten erillistä kasvohierontaa ei tarvita toimenpiteen jälkeen. Lisäksi näet vaikutuksen yhdellä toimenpiteellä, ja voit tarkistaa tuloksen heti toimenpiteen jälkeen. Hoitoaika vaihtelee yksilöiden välillä, mutta se on yleensä noin 2 vuotta, ja kahden vuoden kuluttua komponentit eivät pysy kehossa, vaan hajoavat ja poistuvat kehosta.

DR. Ruskea ihotautien professori Lee Jae-cheol sanoi: “Koska sculpturaa tai kollageenin tehosterokotusta ei voida ratkaista toimenpiteen jälkeen, on tarpeen kuulla kokenut ihotautilääkäriin ennen toimenpidettä vaikutuksen tarkistamiseksi ilman sivuvaikutuksia.”

“Nykyinen täyteainekäsittely on toimenpide, joka antaa välittömän tilavuusvaikutuksen ruiskuttamalla ihoon ainesosaa, jota kutsutaan hyaluronihapoksi. Kollageenin tehosterokotuksessa keho tuottaa jatkuvasti kollageenia hoitokohdassa, mikä antaa tilavuuden tunteen ajan myötä. Se on periaate. Siksi sitä voidaan suositella niille, joilla on vastustuskyky täyteaineita kohtaan. “

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다