Förbättrad kroppsrörelse och hälsa

Även om effekterna av regelbunden träning är välkända är det förvånansvärt svårt att hitta människor som inser att flexibla leder och regelbunden stretching också är nödvändiga för att upprätthålla optimal hälsa och förbättra effektiviteten i fysisk aktivitet.

Sträckning, som är allmänt känt för att vara viktigt före och efter träning, förbättrar flexibilitet, uthållighet och styrka och förbättrar atletisk prestanda. Dessutom kan stretching hjälpa till att minska muskelsår eller spänningar, förhindra skada eller hjälpa dig att återhämta dig efter en skada.

Regelbunden stretchövning i vardagen bygger inte bara en flexibel och stark kropp utan förbättrar också livskvaliteten, bibehåller optimal hälsa och ger livskraft.

Den bästsäljande boken ‘Stretching Anatomy’, som har sålt mer än 450 000 exemplar över hela världen, är anmärkningsvärd för att förklara sträckning genom tydliga anatomiska ritningar som om man ser genom röntgenstrålar.

Det är inte bara visar musklerna utövas i en färgversion, men också informerar dig i detalj hur betonade muskler ändras när övningen 강남안마 hållning förändringar, hur svårigheten att förändringar rörelse och hur tillämpad motion kan förbättra säkerheten och effektiviteten vad som finns där .

Avsnittet om riktlinjer för sträckning förklarar i detalj processen och effekterna av alla övningar, säkerhetsöverväganden och tillämpade övningar för varje nivå.

I den tredje upplagan reviderad Stretching Anatomy har 11 nya sträckor lagts till samtidigt som de kompletterar den grundläggande bakgrunden för stretchövningar och grundläggande information om dessa övningar.

Till exempel kan de fyra nya sträckorna för fötter och fotleder som läggs till i kapitel 2 hjälpa till att lindra fötterna, särskilt när du sitter under långa perioder. Kapitel 7 lägger till 3 statiska sträckor och 1 dynamisk sträckning för att hjälpa till med axelproblem.

Kapitel 10 introducerar program som förbättrar prestanda i dagliga aktiviteter genom att öka flexibilitet och rörlighet, och inkluderar stretching-program för människor som sitter eller står hela dagen. I kapitel 11, program efter sport, har stretchprogram för tre nya sporter lagts till.

Du kan läsa ‘Stretching Anatomy’ från början, men den har redigerats så att den inte stör läsningen av de delar du behöver. Dessutom kan den här boken tillämpas på stora som kroppsövning, medicin, omvårdnad, sjukgymnastik, sportmassage, aerobics, dans, friidrott, bollspel och kroppsbyggande. Naturligtvis är det strukturerat på ett lättförståeligt sätt så att vanliga människor lätt kan följa det i sitt dagliga liv.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다